Strand o. chill!

dagarna går som racebilar o. halva sommalove ha redan gått! har svårt att förstå men ska njuta så läänge man kan!:)
på sönda var jag först på stranden med emma o. manna o. stekte i solen:) sedan på minigolf me gympa gäänge:) orkade inte räkna påängen men är rätt så säker på att jag fölorade ööverlägset!:P 
sedan for vi å. åt mat ti rosso, åt gött kött o. glass!:) glöömde kameran hemma så de blev inga bilder!:/
igår har jag heela långaa dagen spenderat på stranden med kompisarna!:)  solat, spelat lite boll o. simmat massåår! var rekodlänge de här året, nestan en timme!:P:)
kom hem med en lapp o. mat på bordet om att alla familjemedlemmar är på villan så ja sku måste sova ensam, så ja ringde emma som kom o. sovd över:) vaknade sedan 12! 
idag på dagen fo vi ti monttun med manda :) för dom som inte vet en sjö!=) 
manda e här så ska böri ladd opp nå bilder nu från dagen!:)
kraamar!
















mottun!=)



Stranden!

har haft en härli dag på paradis beach ida med ansu o. emma!:)
spelade lite vollyboll men var inte så kul nä vi bara var tre, men några andra kom o. sällskapade oss så vi fikk iallafall igång spelet!:) spelade en stund o. efter de blev de "simpaus" som de kallade de!:P
solade jettelenge o. simmade emellanåt:) vattnet var såklaart ubervarmt!:)
träffade sannah o. gänge också så spelade en stund o. fo sedan hem!:)
har huset för mej sjelv nu i tre dagar o. äär dessutoom ledig så ska tillbringa så mykket tid som möjlit på stranden!:)
ska mysa lite framför tv med glass nu!:)
kram!

Tänkte beställa någåt från urban outfitters!:) lite av dehär som jag hittade på rea!:)








En dag i sundom!

Har inte bloggat på så lenge o. vet inte riktit varför:P:)
Kan skriva liite om min midsommarhelg senare:)
idag har jag spenderat hela dagen i en by som heter sundom med Emma o. emme, har inte sett henne på jettelänge så de va kul att prata om allt man missat!:)
har varit runt i hela byn men inte gjort annat än prata o. skratta!:) varit vid kronvik, butiken, ätit vid grillo, fotbollsplanen o. suttit vid sundom skola o. njutit av solen:) där vi åxå träffade lite annat folk man inte heller sätt på jättelänge! tänk att nästan halva sommarkovet redan har gått!:P tiden går så sjukt snabbt på sommaren!:P:)
kom sedan hem runt halv nie tiden o. hade så roligt åt att min katt hade radat upp tre möss utanför dörren som hon hade fångat , o. så stolt hon var!:P:)
så dagen har varit helt bra:) träffat lite av bekantskapet o. fått lite färg på kinderna!=)
hoppas alla som har sluppit till vasa gymnasium har kommit ihåg att lämna in bekräftelselappen! sista dagen var nämligen idag:P:)
kram =)< 3

orkade inte ta me kameran o. fota men hittade lite gammla bilder i svartvitt:)

 kolla emmas modellmin:P



                                          :)

Shortsdress!?

Var med Ida idag på stan en stund o. vimlade runt lite, var inne i hmo. kollade lite på rean där jag hittade e svart shortsdress för 9 e( ca.90kr) gillade verkligen den men man ser inte såspec. ofta någån som har en, tykker verkligen att de är shitsnyggt så nu undrar jag, ská man måsta köpa den?!
lade undan den till imrn så måste börja bestemma mej!
 
lite om dagen, jobbad bara 3 timmar idag o. sen tll stan me syrran, treffade ida som sagt o. sen träffades hela gänge på beachparadis där vi egentlgen sku spela vollyboll men låg o. stekte oss i solen!imrn blir de glasskiosken från 10 till 4, tar me min datår så bloggar sekert lite där:) sen ska jag åka till idao. kolla på deras jettesyöta kattungar, funderar på att ta en!=)
men nu ska ja setta mej o. eta glass o.kolla på its a boy girl thing! gud va bra en är!
pussar!




http://static.blogstorage.hi-pi.com/fashionblogg.se/c/co/couturedolly/images/gd/1177745157.jpg

Se så fint nicole richie bär upp dessa!=)

Regn, regn o. mera regn!

Gud va tråkit de är när vädret bara e dåålit hela tiden! men fikk sluta lite tidigare så de va ju bra!=)
Va till frissan igår efter jobbe, fixade topparna lite o. pannluggen:) inte så stor förendring:)
helgen var jag vi emma o. hade OC maraton, men slutade titta efter 4 avsnitt haha:)
sen på söndag jobbade jag i glasskiosken i över 7 timmar! usch va tråkit de var! men en jettegulli pojke som ja jissar på att va runt 12 frågade om jag ville komma å. eta ti kotipizza, haha! :):P
men nu ska jag gå å. eta liite!:) pussar!



Mary-kate

Skyhögt!

Behöver inga höga remsandaler, men vill ha! =)
kollade inne på biancos hemsida o. e fast! måste ha ett par!:P=)


Dessa kanse har liite väl hög klakk..men jag eeelskar dem endå!! fanns i vitt åxå men nitar ser snygggare ut i svart!!:P:)


product view of: 80´ties Gladiator
sku man måsta köpa ett par???:P =)

Hår!



Superduper sygga hårsaccezoarer!:) älskar speciellt den  i mitten så måste apsolut testa!:):P
föresten har jag tt stort problem, hur ska jag klippa mej?? ett frissabesök behöver jag nu just o. har verkligen problem me hur ja ska klipa de:P:) nån som har några tips ellär någåt sånt?
panluggen är nog mitt största problem eftrsom ja inte kan ha pannlugg, sned panlugg ellr mittbena, paassar inte riktit i någåt så nån som snella har några ideer??:)
har lite problem med hårfärgen åxå, tenkte kanse färga de samma färg som förra gången?? Men de blir först mot slutet av sommaren så de kan ja ennu lenge fundrea på =)
Pussar < 33

Torsdag!

Alltid när de är längre lov har jag ofta problm med att  hålla reda på  viken dag de är!:P
men iaf. var ledig ida! skulle jobbat i glasskiosken men vädret var urselt så frank ringde o.sa att ja inte behöver jobba=)
så chillade hela förmiddan med lite OC :) kom just hem från amanda, har varit där sen i eftermiddas o. fixad en blogg åt henne:) så adressen är http://amandino.blogg.se/ =)
nu ska ja fösöka städa upp liite i mitt rådiga rum:P:) är förmodligen ledi imrn åxå eftrsom vädret suger =(
pussar < 33


Everybody loves Mary kate olsen!

sommar o. regn!

ja har fortfarande svårt att pränta in i hjärnan att de e sommalov, vädret är ururelt o. ja har knappt haft tid med stranden o. chilla! men man kan inte annat än hoppas på att vädret håller!=)
Första dagen på jobbe idag då:P kom i tid så allt flöt på tack o. lov:P de var otroliit långtråkit med minimilön, som tur fikk jag inte så mykket kunder o. fikk istället lesa frida o. tjuväta:P:) kan rekomenders kaktus sorbet:) min favvo hittills, egentligen är det enligt "chefen" att man får eta en boll om dagen:) men vem kan nöjja sej med en boll när man står i ett utrymme proppfullt med glass??:P:)
efter att ja jobbat kollade jag lite i en second hand butik, hiittade entligen en liten jeansjakka med korta ärmar som ja sökt efter så lenge med priset 1£:)
ska nu njuta av dom sista OC avsnittena med lite tacochips med dipp:P:)

pussar=)


/modell venla, foto jag/

Sommartider!

har varit på stranden för första gången på hela sommaloove! 
efter jobbe körde vi till paradise beach  för att spela vollyboll, kul va de:)
kom hem för några timmar sen o. fikk just reda på att jag ska vara i glasskiosken imrn o. sköta en anställds pass några gånger den här vekkan:S, skoj ska de bli åxå eftersom jag ska jobba i samma kiosk me en som inte kan ett ord på svenska:) men får iaf. soovmårån eftersom jag först börjar 11:) så ja hinner blogga på mårgånen:)
men nu ska jag hoppa i duschen o. sen setta mej o. mysa med några OC avsnitt:)
Pussar:)


         syster foto, modell jag( skolavslutningen:):)(oredigerad)

Summer!












De tar sej sa gumman!

om ni ser så har jag börjat fixa tillbaka min gamla design sakt men säkert:P:) har glömt hur ja gjorde förra gången så någon som vet hu man lagar en egen header??:P
har inte haft mykket att skriva om, har jobbat o. så är ju jag o. venla i träning:) har varit i stan åxå, där jag besökte lindex, de var så otrolit länge sen sist jag var där! jissa om jag inte hittade mykket!! ska till stan på helgen eftersom jag får min lön då:P
vad gillar ni bikinin? Jag tykker den är jettesöt o. älskar färgen, kanse lite tråkig med helfärgad men....
Bikiniöverdel Turkos
Bikinitrosa Turkos


RSS 2.0