Im back!

Heidi Mount - PH: Hedi Slimane for V Magazine August 08
   
Magaluf, där måsarna skrattar sej hesa...
går o. sjunger på den hela tiden, men den är bra så de gör inget:P:)
idaa va de pogrameftermidda, de jikk jettebra för alla niorna:) jag o. ansu sku sjunga en sång men låten fo int på!:P men ja jillar att stå på scen så de va ganska kul:) sedan va de freakshow där alla som var med gjorde jettebrra ifrån sej!:)
efter pogrameftermiddan fikk vi tårta! o. sen vespade jag o. manda till stan o. satt o. åt glass på torget o. sen fo vi o. kollade i lite butiker(visar sedan vad jag fikk med mej hem!:))
sitter här nu o. har  ett litet dillemma över vilken kläning ja ska ha på löda, när de e avslutning! ska bli rett så skönt med ett långt o. soligt sommarlov! även om jag inte har så myki större planer än att jobba så hoppas jag att det endå blir lykkat!:)
men nu ska jag bara chilla en stund, har cykeldag imnr o. sen kanse ut o, eta me gänge:)
pussar o. kramar!:)< 33

PS. sej GRATTIS till amanda idag, hon fyller 16!:)

Älska hm!

Lite snyggt ja fyndade på hm webbsida ida!:)


fab! elskar den o. om ja inte rean skulle ha två kläningar att välja mellan till skolavslutningen sku jag redan ha bestellt den!:)

Älskar spets! passar på allt till allt!:) hoppas att den kommer i butik!:)

har sökt efter ett par sånahär jättelänge! nån som sett dom i butik!?


Gillar västar av alla slags men sammet är nog en favorit!

ormskinn har blivit jättepoppis just nu o. i love it! vad tykker ni?:)

Stafettkarneval!

Gud va ja lengtar till stafettkarnevalen som är imrn!:P:) i år är jag bara med i hejjaklackn eftersom mitt knä e lite kaputt, har varit med o. sprungit varenda år från 3 så de känns lite konstit att inte få uppleva den pirriga känslan just före starten o. hur misslykkad man kenner sej efteråt:P:) men får venta till nesta år då ja förhoppningsvis är med ijen:)
i år är jag med i hejjaklakken, vi ska vara grodor o. ha suttit o. fixat mina vippor nu o. ska snart börja packa:) först blir det ju några timmars bussresa till huvudstaden o. sen borgbacken!!:) på löda blir det vekning kl.5! sen blir deet stadion:) gud va ja elskar att vara där!:) de här kommer att bli jettekul o. rena äventyret för mej eftersom vi sellen reser:P:)
men nu ska jag börja packa o. sen gå o. sova!:) pussar!:)< 3


http://www.mai.se/imagesmai/stafettkarnevalen.gif

Måndagen!

mojens! imorse försovde jag mej ijen:P, ja tror int att dedä me att vakna tidigt e någå fö mej:P:)
stressade iväg till bussen med jakkan ut o. in o. han just och just:)
första timmen övade vi till pogrameftermiddan o.sedan hade jag biologi där vi såg em film o. ofödda barn:P elä någå sånt:P:) sedan hade vi bildkonst, vi har ingen riktig lärare så jag o. min vän ansu chillade i solen o. skrev lite insändare till skoltidningen:P när skolan eeentligen var slut vandrade jag o. emma runt i stan lite:) vi jikk o. åt pizza till Linda där jag såklart spillde ut vattnet över hel bordet:P sen o vi på trening o.sen sku ja på scribatreff o. nu sitter jag här o. käkar vindruvorr:) natten måste jag spendera till att skriva en engelska uppsats!:( mn har endå sov morn imrn såå:P:)
men pussar o. hejppa hej!:)< 3


EFTERLYSES!: ett par nycklar till miitt skåp i skolan! nån som hittat!!!??:?::)

http://pipeline.refinery29.com/pipeline/img/vanessa-paradis-miu-miu.jpg

Kul!

Helgen har både gått snabbt o.varit urrolig!:) På Lördag var ja ju i stan o. vandrade mellan gina o. vero moda:), var på jakt efter någåt att bära på åminne o. ett par sandpappriga jeans, till sist blev det ett par snygga från vero mda:) får se om jag behåller dem:P:) köpte even två tunikor, en svart med lite paljetter på från moda o. en korallfärgad från gina:) sedan då ja hade bestemt mej körde jag o. emma till mej o. ja hoppade jenast i duschen för att göra mej färdig till kvällen:) vi åt skräpmat o. godis o. fixade oss i 2 timmarnär vi sedan skulle stressa i väg till butiken där taxin skulle plokka åpp åss:) såklart blev vi liite försenade:P:) hade föresten på mej min nya korallfärgade tunika, lackleggings o. min lederjakka:)
vi satte först på en brygga på parkering o. drakk kalorier:P:) sedan någån timme efteråt ca. 22 hittade vi in o. dansade o. hörde på när ett band spelade, måste skryyta liite med att jag fikk trummisen trumpinne:P:D men tack för ett rolit åminne hörni!:) sedan efteråt ca. halv 3 tiden kom emma till mej o. vi fixade då nattmakka o. sedan genast o. sova!:)
på söndagen var vi mest ute i solen o. sedan på eftermiddagen fo jag till systrarna ahtola o. låg o. sov på trampan:P:)
men nu ska ja eta någåt!:) pussar!:)< 33
http://z.hubpages.com/u/36964_f260.jpg
Lindsay Lohan

Lördag!

Morjens! har varrit ute i solen nestan hela morgonen o. ska snart bege mej av ti stan för att kolla nu en sista gång om ja hittar någå snyggt att ha på mej i kväll när de e åminne:)
igår vandrade ja åxå omkring i stan en stund men allt jag hittade var ett par jeans, ursprungligen från asos men köpte dem på second hand, tenkte sy dm liite.haha! skämtade:P:) tenkte fråga om någon ville sy om till mej:)?? någån??:)
nåja hur som helst ska jag börja åka till stan nu, emma kommer hit efteråt o. ska vara här före o. efter åminne:) kuul det ska blli!:)
på torsdagen var vi annars vi venla på kvellen o. trenade till dansen vi tenkte upptreda med på pogrameftermiddan:)
vi kom rett så långt o. ja ttror nog att de kommer till bli bra!:) stackan min kompiss som råkade ut för en olykka på vägen hem!:( hoppas de blir bra!:)
nä nu måsste jag fara!:) pussar!:)

http://4.bp.blogspot.com/_4wkrQzzftQA/SJSyCedwg3I/AAAAAAAAC_0/Z2zUBJWLIEk/s400/quyennlNatasha-Poly-1.jpg



Skor!

ursöta skor från bianco:) finns i butiken så har sprungit in dit och provat dem några gånger:P:)


förra helgen!

har inte ennu laddat upp bilderna som vi fotade vi venlas förra heljen:P:)(hittade sladden först nu:P:)








herregud!

mitt hår är missfärgat SVART! PANIK PANIK!!!!

Utmanad!

blev utmanad av http://venlakarolina.blogg.se/:)
så ska nu alltså sejja 10 jotton ni inte visste om mej:P:) så..

1.älskar musik o. sjunger massor båd för mig sjelv o. andra( dock MYCKET falskt!:P:)
2.jag är otroligt lättskrämd!( vilket många utnyttjar:P:)
3.jag har en halvbror ja alrig har treffat
4.jag är VÄRDELÖS på att sy,laga mato. städa:P:)
5.varenda gång jag går ut genom ytterdörren stannar jag och tänker om jag glömt något, sedan springer jag in efter det:P:)
6.jag vill alltid ha rätt, vilket är ett problem eftersom jag oftast har fel:P:)
7.jag gifte mej hela tiden när ja var liten:)
8.jag älskar mat o. sötsaker o. kan tynga i mej hur mykkket som hlst utan att gå upp i vikt:P:)
9. jag kan gå ner i brygga
10. jag kan inte stå still aallt för lenge o. blir snabbt uttråkad:P:)

några saker ni säkert visste men endå:P:)
ALLA som leser detta är utmanade!!:D


De va ett tag sen!


                                    
De va eett tag sen ja blogga:) vekkorna går allt för fort o. snart ede sommarlov!:D just den här tiden på åre har man mykket att stå i:)
på löördagsmornen solade jag o. emma ute på terassen o. åt glass, gud va härliit de va!:)
sen fo ja ti venla där vi hade vattenballongskrig på studsmattan, de va jettekul o. fikk ett par ritkit fina bilder(kan inte ladda upp dem just nu eftersom sladdeen e borta:P:) kom hem ca.8 å slappade framför tv:)
söndagen var det meningen att jag skulle jobba men syrran for istället eftersom jag hade prov o. trening:)
på måndagens bildkonsttimme had vi urkul vi va ute o. sprejjade med sprejjflaskor:) ansu fikk gröna prikkar i hela fejse o. öronen o. blev jetteglad när hon fikk höra att de inte skulle gå bort på flera dagar:P:)
men men.. har engelska prov imnr som ja sku boda lesa på, kom just hem från trening o. ska nu hoppa i duschen!:)
krmar:)<33

En Fredagkväll!

sitter här vi emmas datår nu efter att ha sett ett OC avsnitt! har alsrig sett eller hört de före men tykkte nog att di var bra så ska nu låna alla avsnitten:P:)
före jag kom till emma tog bensinen slut just utanför sundim så pappa måsta komma o. tanka åt mej:P å då spillde han över så allamina saker luktar bensin nu! men de e sånt som bara hender mej!!:(
sen då ja entligen kom fram satt vi framför datårn en stund och ökat vårt bekantskap med någon från kokkola:P:) som var 1:maj mål!:P:) ska vel hitta på något skojjit nu o. sen krypa ner ti kojjs:P:)
pussar till alla och glad vappen!!:)<33



1: maj!

Har ni en bra första maj??:)
Sjelv så har hängt på stan med kompisarna:)
jag vespade till stan ca. 1 tiden o. träffade ida på övis mopogåden:) sen gick vi int till rewellcenter där vi mötte på emma, venla,mand o. an´su o. sen begav vi oss mot torget för att inhandla glass:) ja tror att vi stod i kön i minst 45 min.
undrade hela tiden vilka trög som står i glasskoisken då jag sen märkte att det var min syster o. hennes kompis:P:)
sen när vi hade etit begav oss en hälft av oss till utkanten av centrum till en strand o. satt där en stund o. fånade oss:) men ju mer man bjuder på sej desu roligare får man!:) sen kom resten av oss o. vi hadde jettetrevlit och så:)
sedan fo manda o. venla hem o. då jikk vi tillbaka till stan o. chillade i solen e nstund!:P:)
sen åkte vi ner till hoviska o. pratade o. njöt av solen!:) fikk tillome en komlimang för min vespa:P det var nog både den första och sista komlimangen eftersom alla sejjer att den är ful o. skruttig:):P
nåja, nu är jag hemma o. ha just etit mat me slekten, wienerznitsel! musmsen!:) ska spendera di därmaste 24 timmarna hos emmaså sku vila börja åka dit nu, men såklart insisterar slekten på att jag ska stanna o. eta struvor o. drikka saft före jag far så jag har vel inget annat val:P:)
men pussar på er o. glad vappen:) :)<33


one big family!:)<33


RSS 2.0